Shop navigation

Gazelle

Gazelle heeft een ruim aanbod aan fietsen met een Bosch middenmotor. De lage plaatsing van de motor geeft de fiets een uitstekende wendbaarheid en wegligging, en een optimaal stuurgedrag. De middenmotoren van Bosch zijn bijzonder krachtig, zodat deze fietsen ook geschikt zijn voor lange tochten in een heuvelachtig landschap. Vier rijmodussen ondersteunen u alnaargelang uw wens en rijsituatie: eco, tour, sport en turbo.

Gazelle biedt fietsen aan met de Bosch Active Line motor (40 Nm), de nog iets krachtigere Active Line Plus motor (50 Nm) en de zeer krachtige Bosch Performance Line motor (63 Nm).
De motor, controller en accu zijn een optimaal op elkaar ingespeeld geheel, ontwikkeld om een betrouwbare en krachtige ondersteuning te geven. 

Nieuw voor 2019 is de Grenoble C7+ HMB Elite. Comfort, wendbaarheid en veiligheid hebben centraal gestaan bij de ontwikkeling van deze fiets. De grootste verandering ten opzichte van voorgangers is de geïntegreerde accu in het frame. Deze 500 Wh accu zit laag in de onderbuis van het frame en in het midden van de fiets. Het voordeel hiervan is dat de wendbaarheid en balans van de fiets verbeteren. 
 

Voor alle elektrische fietsen van Gazelle met een accu op de pakdrager is er de keuze tussen 3 verschillende accu 's (300 wh, 400 Wh of 500 Wh), zodat u zelf uw actieradius kan bepalen.

Met de Bosch ebike actieradius calculator kan u zelf uw actieradius berekenen, afhankelijk van type motor, accu en fiets! Klik hier!

Hieronder vindt u een greep uit het assortiment elektrische fietsen van Gazelle. Het volledige gamma elektrische fietsen vindt u via de link van Gazelle (zie links).

Sorteren volgens