Shop navigation

Gazelle

Gazelle heeft een ruim aanbod aan fietsen met een Bosch middenmotor. De lage plaatsing van de motor geeft de fiets een uitstekende wendbaarheid en wegligging, en een optimaal stuurgedrag. De middenmotoren van Bosch zijn bijzonder krachtig, zodat deze fietsen ook geschikt zijn voor lange tochten in een heuvelachtig landschap. Vier rijmodussen ondersteunen u alnaargelang uw wens en rijsituatie: eco, tour, sport en turbo.

Voor 2018 komt Bosch met 2 nieuwe Active Cruise motoren, de Active Cruise motor van 40 Nm, en de nog iets krachtigere Active Plus Cruise motor van 50 Nm. Beide motoren zijn nog kleiner, lichter en stiller dan de voorgaande Active Cruise motor. De motor, de controller en de accu zijn een optimaal op elkaar ingespeeld geheel, ontwikkeld om een betrouwbare en krachtige ondersteuning te geven. 

Voor alle elektrische fietsen van Gazelle is er de keuze tussen 3 verschillende accu 's (300 wh, 400 Wh of 500 Wh), zodat u zelf uw actieradius kan bepalen:

*bovenstaande tabellen geven een overzicht van het mogelijke bereik bij gebruik van verschillende motoren en verschillende accu 's. Deze waarden komen van Bosch en houden rekening met een totaal gewicht van de fiets met berijder van 90 kg, een cadans van 60 rpm, een gem. snelheid van 20 km/u en terrein met een aantal hellingen en voornamelijk goed asfalt

 

Hieronder vindt u een greep uit het assortiment elektrische fietsen van Gazelle. Het volledige gamma elektrische fietsen vindt u via de link van Gazelle (zie links).

Sorteren volgens