Shop navigation

Trek

Alle Ride+ elektrische fietsen van Trek zijn uitgerust met een Bosch middenmotor. De plaatsing van de motor in het midden van de fiets zorgt voor een stabiele wegligging, en draagt bij aan het goed stuurgedrag van de fiets. De middenmotoren van Bosch zijn bijzonder krachtig, zodat deze fietsen ook geschikt zijn voor lange tochten in een heuvelachtig landschap. Vier rijmodussen ondersteunen u alnaargelang uw wens en rijsituatie: eco, tour, sport en turbo.

Trek biedt fietsen aan met de Bosch Active Line motor (40 Nm), de nog iets krachtigere Active Line Plus motor (50 Nm), de zeer krachtige Bosch Performance Line (65 Nm) en de Bosch Performance CX motor (75 Nm). 
De motor, controller en accu zijn een optimaal op elkaar ingespeeld geheel, ontwikkeld om een betrouwbare en krachtige ondersteuning te geven. 

Voor alle elektrische fietsen van Trek met een accu op de pakdrager is er de keuze tussen 3 verschillende accu 's (300 Wh, 400 Wh of 500 Wh), zodat u zelf uw actieradius kan bepalen.

Voor 2020 komt Trek met verschillende modellen elektrische fietsen, waar de batterij geïntegreerd is in het frame. Hierbij zijn modellen beschikbaar met een 400 Wh accu en met een 500 Wh accu.

Nieuw voor 2020 is dat bepaalde Trek e-bikes geschikt zijn voor Range Boost, een optie waarmee de actieradius verdubbeld kan worden. Bij Range Boost wordt een tweede 500 Wh batterij naadloos op de onderbuis aangesloten en heb je een twee keer zo grote actieradius!

Met de Bosch ebike actieradius calculator kan u zelf uw actieradius berekenen, afhankelijk van type motor, accu en fiets! Klik hier!

De District+ modellen van Trek zijn ontworpen om comfortabel en zorgeloos te fietsen. Het zijn soepel rijdende, onderhoudsarme elektrische stadsfietsen met interne versnellingen, gericht op gebruiksgemak voor elke dag, of dat nu op weg naar het werk is of op weekenduitstap met de familie. 
Bij de District+ modellen zijn modellen met de Bosch Active of Bosch Active Plus motor voor ondersteuning tot 25 km/u.
De District+ 8 is geschikt voor Range Boost; de District+ 7 is voorzien van een onderhoudsarme Gates riemaandrijving.

De Verve+ modellen van Trek zijn comfortabele elektrische trekkingfietsen die kunnen gebruikt worden als woon-werkfiets, als dagelijks vervoermiddel of voor recreatieve tochten. Ze combineren uiterst functionele onderdelen en sportieve derailleurversnellingen met een al even sportief uiterlijk. 
De Verve+ modellen zijn modellen met de Bosch Active, Bosch Active Plus of Bosch Performance motor voor ondersteuning tot 25 km/u.
De Verve+ 4 is geschikt voor Range Boost.
De Verve+ 5 behoort tot de Ultimate Comfort reeks, de meest comfortabele fietsen in het gamma elektrische fietsen van Trek. Van het Bontrager Boulevard zadel en de speciaal ontwikkelde pedalen en handvatten tot aan de uitgekiende framegeometrie, zijn de Ultimate Comfort fietsen ontworpen als een compleet systeem om de fietsers het allerhoogste comfort te bieden.

Naast de District+ en Verve+ reeks is er de Allant+ reeks, een prachtige sportieve reeks e-bikes. Hiertoe behoort de Allant+ 7, een comfortabele maar zeer krachtige 25 km/u e-bike, uitgerust met de Bosch Performance CX motor en een geïntegreerde 500 Wh accu. De Allant 7+ werd verkozen tot e-bike van het jaar 2020!

Hieronder vindt u een greep uit het assortiment elektrische fietsen van Trek voor modeljaar 2020. Het volledige gamma elektrische fietsen van Trek vindt u via de link van Trek (zie links).

 

Sorteren volgens
producten 1 tot 8 op 9 |