Shop navigation

Trek

 

Alle Ride+ elektrische fietsen van Trek zijn uitgerust met een Bosch middenmotor. De plaatsing van de motor in het midden van de fiets zorgt voor een stabiele wegligging, en draagt bij aan het goed stuurgedrag van de fiets. De middenmotoren van Bosch zijn bijzonder krachtig, zodat deze fietsen ook geschikt zijn voor lange tochten in een heuvelachtig landschap. Vier rijmodussen ondersteunen u alnaargelang uw wens en rijsituatie: eco, tour, sport en turbo.

Trek biedt fietsen aan met de Bosch Active Line motor (40 Nm), de nog iets krachtigere Active Line Plus motor (50 Nm) en de zeer krachtige Bosch Performance Line (63 Nm) en Bosch Performance CX motor (75 Nm). 
De motor, controller en accu zijn een optimaal op elkaar ingespeeld geheel, ontwikkeld om een betrouwbare en krachtige ondersteuning te geven. 

Voor alle elektrische fietsen van Trek met een accu op de pakdrager is er de keuze tussen 3 verschillende accu 's (300 wh, 400 Wh of 500 Wh), zodat u zelf uw actieradius kan bepalen.

Met de Bosch ebike actieradius calculator kan u zelf uw actieradius berekenen, afhankelijk van type motor, accu en fiets! Klik hier!

De fietsen uit de LM+ serie van Trek zijn stuk voor stuk comfortabele en onderhoudsvriendelijke e-bikes, voorzien van een versnellingsnaaf en gesloten kettingkast. De elektrische fietsen uit de TM+ serie zijn recreatieve e-bikes met een sportieve inslag. Ze combineren uiterst functionele onderdelen en sportieve derailleurversnellingen met een al even sportief uiterlijk. 

Voor 2019 komt Trek uit met een elektrische fiets voorzien van een onderhoudsarme Gates riemaandrijving, de UM4+.

De Ultimate Comfort fietsen zijn de meest comfortabele fietsen in het gamma elektrische fietsen van Trek.
De Trek Ultimate Comfort-serie is ontstaan uit de wens om het maximale uit elke rit te halen met een serie recreatieve e-bikes die volledig gericht zijn op slechts één ding: het bieden van het meest comfortabele rijgedrag. De ingenieurs van Trek hebben deze taak aangepakt met dezelfde toewijding en wetenschappelijke benadering als waarmee hun sportieve fietsen voor het leveren van topprestaties worden ontwikkeld.
Het resultaat is een serie recreatieve e-bikes waarmee je oneindig wil blijven rijden. 
Trek ontwikkelde drie verschillende types in de Ultimate Comfort reeks: de TM4+, uitgerust met derailleur 10 versnellingen, de LM5+ voorzien van Nexus 8 naafversnellingen en de LM6+, voorzien van Enviolo City traploze en automatische versnellingen. 
Alle Ultimate Comfort fietsen zijn uitgerust met een 500 Wh-Bosch PowerTube accu, welke volledig geïntegreerd is in het frame. Van het Bontrager Boulevard zadel en de speciaal ontwikkelde pedalen en handvatten tot aan de uitgekiende framegeometrie, zijn de Ultimate Comfort fietsen ontworpen als een compleet systeem om de fietsers het allerhoogste comfort te bieden.

Hieronder vindt u een greep uit het assortiment elektrische fietsen van Trek voor modeljaar 2019. Het volledige gamma elektrische fietsen van Trek vindt u via de link van Trek (zie links).

Sorteren volgens

producten 1 tot 8 op 9 |