Shop navigation

Gazelle

Snel en ontspannen op je werk aankomen, dat kan met de Gazelle Ultimate Speed. Het dynamische en eigentijdse design in combinatie met de geïntegreerde motor en accu maken deze fiets uiterst stabiel. Voor extra comfort zorgen de brede anti-lekbanden, de verende voorvork en ergonomische handvatten.

De fiets is voorzien van de nieuwe Bosch Performance Speed middenmotor en haalt snelheden tot 45 km/uur; de Ultimate is standaard uitgerust met een powertube 500 Wh batterij, welke mooi geïntegreerd is in het frame. 
Nieuw voor dit jaar is dat de high step modellen kunnen worden uitgerust met een extra 500 Wh accu, waardoor de actieradius verdubbelt!

Met de Bosch ebike actieradius calculator kan u zelf uw actieradius berekenen, afhankelijk van type motor, accu en fiets! Klik hier!

De Ulitmate Speed bestaat in twee uitvoeringen: de Ultimate Speed 380, uitgerust met onderhoudsarme Enviolo naafversnellingen en riemaandrijving, en de sportievere Ultimate Speed S10, uitgerust met derailleurversnellingen. 

 

Sorteren volgens