Bereikbaarheid tijdens werken aan de Van den Nestlaan

TIJDENS DE WERKEN AAN DE VAN DEN NESTLAAN BLIJVEN WIJ VLOT BEREIKBAAR, KOMENDE VANUIT DE RICHTING VAN BROECHEM DORP!!!

indien u van Lier komt, volgt u best de Liersesteenweg tot aan de Broechemsesteenweg, waar u links afslaat richting Broechem
indien u van Boechout/Vremde komt, kan u ons bereiken door de wegomlegging via Ranst te volgen

In de Van den Nestlaan zal het fietspad, tussen Slijkstraat en rotonde Ranstsesteenweg, opgebroken en heraangelegd worden op een breedte van drie meter, zodat dit als een volwaardig dubbelrichting fietspad gebruikt kan worden. De riolering zal ter hoogte van de bebouwing onder het fietspad geplaatst worden, zodat de rijweg niet moet worden opgebroken. Om de werken te kunnen uitvoeren worden ook hier de bestaande bomen gerooid. Na de werken zullen tussen de rijweg en het nieuwe fietspad opnieuw inheemse bomen worden geplant.
De werken starten begin mei. Vanaf dan zal de Van den Nestlaan enkelrichting worden voor chauffeurs die vanuit Broechem richting rotonde rijden. Het verkeer in de richting van Broechem, zal via de Ranstsesteenweg en Broechemlei (N116) moeten omrijden of kan kiezen om via de Liersesteenweg en de Broechemsesteenweg naar Broechem te rijden. Fietsers kunnen tijdens de werken gebruik maken van de Abelebaan die ook enkelrichting wordt om sluipverkeer te weren. 
https://www.ranst.be/06052019--wegenis--en-rioleringswerken-van-den-nestlaan