Shop navigation

Trek

 

Alle Ride+ elektrische fietsen van Trek zijn uitgerust met een Bosch middenmotor. De plaatsing van de motor in het midden van de fiets zorgt voor een stabiele wegligging, en draagt bij aan het goed stuurgedrag van de fiets.

Voor 2018 komt Bosch met 2 nieuwe Active Cruise motoren, de Active Cruise motor van 40 Nm, en de nog iets krachtigere Active Plus Cruise motor van 50 Nm. Beide motoren zijn nog kleiner, lichter en stiller dan de voorgaande Active Cruise motor. De motor, de controller en de accu zijn een optimaal op elkaar ingespeeld geheel, ontwikkeld om een betrouwbare en krachtige ondersteuning te geven. 

Voor alle Ride+ elektrische fietsen van Trek is er de keuze tussen 3 verschillende accu 's (300 wh, 400 Wh of 500 Wh), zodat u zelf uw actieradius kan bepalen:

*bovenstaande tabellen geven een overzicht van het mogelijke bereik bij gebruik van verschillende motoren en verschillende accu 's. Deze waarden komen van Bosch en houden rekening met een totaal gewicht van de fiets met berijder van 90 kg, een cadans van 60 rpm, een gem. snelheid van 20 km/u en terrein met een aantal hellingen en voornamelijk goed asfalt

De fietsen uit de LM+ serie van Trek zijn stuk voor stuk comfortabele en onderhoudsvriendelijke e-bikes, voorzien van een versnellingsnaaf en gesloten kettingkast. De elektrische fietsen uit de TM+ serie zijn recreatieve e-bikes met een sportieve inslag. Ze combineren uiterst functionele onderdelen en sportieve derailleurversnellingen met een al even sportief uiterlijk. 

Hieronder vindt u een greep uit het assortiment elektrische fietsen van Trek voor modeljaar 2018. Het volledige gamma elektrische fietsen van Trek vindt u via de link van Trek (zie links).

Sorteren volgens